Política de Privacitat

A través de la present política de privacitat PASOLÀ, S.L. vol informar a totes les persones que naveguen i accedeixin al lloc web www.pasolasl.com sobre els tractaments de dades personals realitzades. De conformitat amb el Reglament (UE) 2016/679, de 27 d’abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, així com la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia de drets digitals en qualitat de Responsable del Tractament de les dades personals proporcionades, PA SOLÀ, S.L. informa als Usuaris de la següent informació:

Informació bàsica sobre protecció de dades

Responsable PA SOLÀ, S.L. C/ Barcelona, 28 – 08310 Argentona (Barcelona) B63979710 Finalitat Gestionar les dades a les quals l’empresa accedeix com a conseqüència de la navegació, consulta i/o sol·licitud així com; Mantenir informats els Usuaris de productes i/o serveis de PA SOLÀ, S.L., a través de correu electrònic o mitjans de comunicació electrònica equivalents, sempre que l’Usuari hagi prestat el seu consentiment exprés. Legitimació Consentiment de l’ interessat. Conservació Les dades no es conservaran més temps del necessari per a les quals han estat recaptades, llevat que existeixi una obligació legal. No obstant això, en cas que l’usuari només realitzi una consulta les seves dades no seran utilitzades per cap altre motiu a banda de gestionar la resposta. Comunicació de les dades No es comunicaran a altres tercers, excepte obligació legal o amb el consentiment exprés de l’ interessat. Transferències internacionals de dades No es realitzen Transferències Internacionals de dades a tercers països fora de la Unió Europea. Drets L’ interessat té dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Així mateix, li informem que podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació i supressió (Dret a l’oblit), limitació de les dades, portabilitat de les dades i oposició, enviant un escrit a C/ Barcelona, 28 – 08310 Argentona (Barcelona). Així mateix, s’ informa l’ interessat que podrà revocar el consentiment de l’ enviament de comunicacions comercials enviant un correu electrònic a info@pasolasl.com. La persona interessada pot presentar una reclamació davant l’autoritat de control en matèria de protecció de dades competent, que actualment és l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD). Abans de l’enviament de qualsevol sol·licitud d’informació a través del formulari de contacte d’aquesta pàgina web, l’usuari ha d’acceptar la política de privacitat i les condicions d’ús de la mateixa, per tal de prestar el consentiment exprés i informat pel tractament de les dades amb les finalitats indicades.

¿És obligatori proporcionar tota la informació sol·licitada en l’apartat de contacte?

Quant als formularis de l’apartat “Contacte” de la Pàgina Web, l’Usuari ha d’emplenar els marcats com a “obligatoris”. No completar les dades personals requerides o fer-ho parcialment pot suposar que PA SOLÀ, S.L. no pugui atendre les seves sol·licituds i, en conseqüència, PA SOLÀ, S.L. quedarà exonerada de tota responsabilitat per la no prestació o la prestació incompleta dels serveis sol·licitats. Les dades personals que l’Usuari facilita a PA SOLÀ, S.L. han de ser actuals perquè la informació dels registres estigui actualitzada i sense errors. L’Usuari respondrà de la veracitat de les dades facilitades.

¿Quines mesures de seguretat té implantada l’empresa?

PA SOLÀ, S.L. informa que el tractament que realitza de dades personals es realitza en tot moment de conformitat amb la normativa aplicable en matèria de protecció de dades i dels serveis de la societat de la informació. En aquesta línia, PA SOLÀ, S.L. informa que té implantades les mesures de seguretat d’índole tècnica i organitzatives necessàries que garanteixin la seguretat de les dades de caràcter personal de l’Usuari i evitin la seva alteració, pèrdua, tractament i/o accés no autoritzat d’acord amb l’estat de la tecnologia, la naturalesa de les dades emmagatzemades i els riscos als quals estan exposats, ja provinguin de l’ acció humana o del medi físic o natural.